Briljant beliggenhet for business!


- NÆRINGSTOMT TIL SALGS, OSTERØY -

Er du på jakt etter næringsareal? Du trenger ikke lete lenger. Vi har en tomt til salgs på Odalsmyra. En næringspark under utvikling - sentralt på Osterøy.


Næringsparken og tomten ligger rett ved hovedveien. Herfra tar det 25 minutter til Åsane og kyststamveien E39. Bergen sentrum er bare en halvtime unna. Legger du til et knapt kvarter rekker du å parkere på Bergen Lufthavn Flesland.

 

Er øst-vest forbindelsen viktig for deg? Odalsmyra næringspark er 6 minutter unna E16 - hovedveien mellom Bergen og Oslo. Trafikken over Rv. 7 Hardangervidda passerer også her.

 

Tomten har med andre ord en briljant beliggenhet for business!


Flere aktører er allerede i ferd med å etablere seg på området. YX Osterøy sin servicestasjon er allerede på plass og entreprenørbedriften Hansen & Eknes er i gang med grunnarbeid på sin tomt. Osterøy kommune har også bestemt å samle ambulansetjenesten, brann- og redningstjenesten og tekniske tjenester i eget bygg her.


Tørre fakta

Tomten er 4,7 mål, ligger på eiet grunn og er godt synlig fra hovedveien.

 

Området og tomten er regulert til næringsformål, og det er laget et prisoverslag for planering av tomten. Reguleringsplan og prisoverslag får du hos megler.

 

Alle forhold knyttet til vei, vann og avløp er regulert i vedtekter og sameieavtaler med de andre tomteeierne.


Matrikkelinformasjon: Komunenr.: 4630  |  Gardsnr. 4  |  Bruksnr. 144

Her finner du tomten

Kontakt megler i dag!

KURT FURNES

Eiendomsmegler MNEF, Næringseiendom

Eiendomsmegler1

Telefon:

904 12 270