Komplekse komponenter i lumske legeringer?

Trådskjæring er løsningen

Komponenter og deler med kompleks geometri kan være vanskelig å produsere med konvensjonelle CNC maskiner. Noen ganger nærmest umulig. Hos oss er det umulige som oftest mulig. Det tar bare litt lengre tid. I vår ONA AV35 trådskjærmaskin.


For det går lengre tid i en trådskjæremaskin. Det er ikke til å stikke under en stol. Men du får den «umulige» jobben gjort.


Foruten å bruke litt mer tid enn konvensjonelle CNC maskiner krever trådskjæremaskinen at materialet som skal bearbeides leder strøm.


Fordelene er imidlertid mange.


Som du nå vet kan trådskjæremaskinen løse kompleks geometri. Hvor hardt materialet er spiller også liten rolle; den håndterer de hardeste og mest komplekse legeringer. Eksempelvis nikkel- og titanlegeringer som kan være vanskelig å frese og dreie, men trådskjæremaskinen fikser det med bravur.


Presisjon og overflatekvalitet er dessuten utsøkt.


Du slipper også å bekymre deg for termiske transformasjoner i materialet. Varmen som benyttes i skjæringen er konsentrert på et lite område og blir umiddelbart nedkjølt av væsken som omgir delene. Konsekvensen av dette er at du ikke kommer til å oppleve forvrenging av materialet  under produksjon.  


Trenger du hjelp med å få produsert komponenter med kompleks geometri? Komponenter i harde legeringer? Eller begge deler? Kontakt oss for et tilbud. Vi er alltid klare for nye utfordringer.